Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ML

marlow

11. 10. 2009 12:32
Je to proste prijatelnejsi alternativa ODS

Zadna strana svatych neni a u nas teprv ne. Ale Karel Schwarzenberg je pro me zaruka ze minimalne se strany TOP uz se nedockam takovych nehoraznosti jako ohybani statniho zastupitelstvi, ustavy a rozkradani rozpoctu ve velkem. Tezko uhlida kazdeho urednika ale verim ze pokud se o necem dozvi, kryt to nebude. Co se tyce Kalouska, rad bych konecne videl nejake konkretni obvineni ktere by se dalo proverit. Zatim jsou diskuze jen plne naznaku a spekulaci - uz je v politice dlouho a byl i ministrem, to z nej dela podezrele individuum uz z pricipu..

0 0
možnosti
N

nobi

11. 10. 2009 14:06
Re: Je to proste prijatelnejsi alternativa ODS

Já jim nevěřím. Tam, kde je Kalousek to smrdí smrtí. On ví, že lže, všichni tam lžou, nevolit ani Top ani jiné parlamentní strany.Jsou to jenom loutky placené lobbistickými skupinami a stát chudne a zadlužuje se. V čí prospěch? Těch co vlastní media, kromě internetu, zatím ještě svobodného a otevřeného. Jen zde se dozvíte pravdivé informace o stavu a možné budoucnosti tohoto světa, ovládaného neviditelnými supy. Těma co tahají za provázky loutek jako Obama,Blair,Barosso aj. 8-o

0 0
možnosti
K

kaši

11. 10. 2009 11:33
promiňte, ale ten článek je úplně hloupý

a abych se přiznal, vůbec nevím, co jste tím chtěl čtenářům sdělit.

Že konkurenční server dal Kalouskovi hlasy? ale běžte, takové pohádky o ovládnutí médií si vyprávějí polovzdělanci u píva každý den.

Já vám váš názor na TOPku nechci vymlouvat, ono vy jste krom hovoru k Bohu nikaj neargumentoval a tak to vypadá jen jako osobní zášť.

Nejsem žádný zastánce této strany a rozhodně netvrdím, že je to čerstvá parlamentní krev. Ale čemu rozumím, a u Boha se tomu nedivím, že leckdo bude TOPku volit. U nás není moc konzervativních alternativ, strana se chová slušně, nemá žádné emotivní výlevy, je čitelná, nezapojuje se do trapné negativní kampaně a místo ubohých slibů o 13. důchodech z dividend čezu a ochraně tzv. obyčejného člověka zdůrazňuje ekonomické potřeby naší země, např. zastavení zadlužování..což inteligentní člověk ocení jistě více. Vy ne?

Já se spíše podivuji, jak někdo může volit tzv. ekonomické experty z čssd a ač bych si to také rád racionálně zdůvodnil, zde to opravdu nechápu

0 0
možnosti
JN

madqwert

11. 10. 2009 11:34
Re: promiňte, ale ten článek je úplně hloupý

a oceni inteligentni clovek taky rozpocet pro rok 2009 z dilny opileho chemika kalouska, ktery skonci schodkem 250 miliard? ;-D

0 0
možnosti
G

garumna

11. 10. 2009 10:54
Bože, Kalouska si snad ani nezasloužíme!

Zasloužíme. Dokázali jsme zvolit i Ratha s Paroubkem, dobře nám tak!!!!

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

11. 10. 2009 13:54
Re: Bože, Kalouska si snad ani nezasloužíme!

pokud mam volit mezi Paroubek + Rathem + KSCM a mezi Kalouskem + Schwarzenbergem, moje volba je jasna.

0 0
možnosti
S

sadlomaslo

11. 10. 2009 10:53
to víte že si ho nezasloužíte,Aštaři

!z nasa

0 0
možnosti
PK

Ccecil

11. 10. 2009 10:43
Musím zopakovat

Teď už chápu, proč si někteří lidé myslí, že NASA nemohla přistát na měsíci. S hloupostí v zádech se nějaké světoborné výkony dělat nedají. Tiše doufám, že právě vy jste jen podržtaška, protože na víc asi vaše mozkové centrum, soudě podle tohoto a předešlého výplodu, prostě nestačí.

0 0
možnosti
N

nobi

11. 10. 2009 10:19
Mafián

Několik členů rodiny má povražděnu, vy co mu věříte děláte chybu. Nevěřím nikomu z dosavadních parlamentních stran. Je jasné, že voliče potřebují jen a jen k tomu, aby dostali hlasy a mohli vesele s požehnáním státních zástupvů dojit státní kasu dál. Když už jít k volbám tak volit mimoparlamentní strany! Avšak výsledek je vždy nejistý, protože jen silná osobnost odolá tlaku lobbistických skupin, proto by bylo nejlepší lobbisty zrušit. Ale kdo to udělá? Nikdo, protože nebude "politická vůle". Totiž nejdůležitější v životě ať už osobním nebo pracovním je motivace! Peníze,peníze,peníze...;-(

0 0
možnosti
S

simsII

11. 10. 2009 10:14
Bohužel je ověřeno,

že český volič je velmi často člověk bez paměti.Nebo člověk, který skáče pořád dokola na návnadu.Nebo taky člověk, který moc rozumu nepobral.To všechno se dá po zkušenostech s naší demokracií tvrdit o "českém" voličovi.Pak je zde určitá skupinka, která té blbosti využívá ve svůj prospěch.Pan Kalousek se rychle učil a vyučil a myslím si, že si z toho pravověrného českého voliče dělá již hodně dlouho srandu.Kdo dá hlas TOP09 splňuje všechny atributy českého telete.To, že pan John použil více expresivní výraz než slovo ovce je zcela namístě, pokud chytří nepochopili - jak jinak vyburcovat lidi z jejich letargie a nevědomosti, než slovem, které je pobouří a snad v lepší obrátí (chytrému napověz, hloupý hlupákem zůstane, ale proč to máme pak odskákat všichni).Já budu volit změnu a tou jsou pro mne VV,horší než to je nyní už to nebude a že by přišly VV k vládě a začaly krást (jak často argumentují chytří), dámy a pánové - je zde kromě státního dluhu ještě něco k ukradení? Nenechte se vysmát!

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

11. 10. 2009 13:56
Re: Bohužel je ověřeno,

a jake atributy splnuje dobrovolny volic CSSD, strany, ktera na bilboard napise, ze za ekonomickou krizi muze Bush, Topolanek a Zahradil?

0 0
možnosti
TT

mamenec

11. 10. 2009 9:12
A kohopak by nám pan vědec navrhoval?

Ale jinak jsem rád, že si český volič má právo vybrat dle vlastního rozumu a uvážení a nemusí se spoléhat na nabídku Vás, vyvolených. :-)

0 0
možnosti
JK

Jiri Kram

11. 10. 2009 13:52
Re: A kohopak by nám pan vědec navrhoval?

pan doporucuje Svobodne, kteri by dle pruzkumu formou virtualni volbe ziskali 2,4%. Jsou totiz jedini spravedlivi, protoze vytahli do svate valky proti LS. Otazkou je zda byt proti vsem je reseni, virutalni volby ukazaly, ze dost lidi tato takttika jedineho spravedliveho neoslovuje.

0 0
možnosti
PJ

Hip

11. 10. 2009 8:53
volte si koho chcete

to je jediný, co s tím naděláte. Divím se ale, že vás to nenapadlo samotného.

0 0
možnosti

debater

11. 10. 2009 8:03
Vzývání Boha Vám nepomůže,

od člověka Vašeho vzdělání bych čekal racionální zdůvodnění toho, proč Kalouskovi hlas nedat. Mimochodem, myslím si, že těch, co si momentálně zaslouží znovuzvolení do parlamentu, není ani tolik co prstů na jedné ruce

0 0
možnosti
JK

rastafarianec

11. 10. 2009 8:41
Re: Vzývání Boha Vám nepomůže,

R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 83
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1322x
Zajímám se obecně o přírodní vědy, historii, ekonomii, sociologii a politologii.

Seznam rubrik