Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

VilemMikula

13. 9. 2010 16:57
dekuji

Dekuji vsem za nazory. 1) Nekteri diskutujici me kritizuji za to, ze obvinuji ODS, ze je odpovedna za spatne zakony, ktere neumerne zvyhodnuji slinecni elektrinu. Nikde v clanku to netvrdim, takze kritici jen prokazuji, ze placou dobre ale na nespravnem hrobe.;-) 2) Jine prispevky se snazi zemesnit moje znalosti a schopnosti. Mrzi me to, ale snazim se na sobe pracovat. Tady v NASA jsem uz pochopil, ze nejsem ten nechytrejsi na celem svete.:-(  3) Bohuzel nevim jak efektivne akumulovat el. energii. Ten kdo na to prijde se zaslouzi o prospech celeho lidstva. Bez patosu. :-)

Vilem Mikula [>-]

0 0
možnosti

mff-59

13. 9. 2010 19:02
Re: dekuji

R^

0 0
možnosti

J i ř í

12. 9. 2010 6:20
Chce to říct A i B:

Máte pocit, že u nás levice káže víno a pije vodu?

0 0
možnosti

Ewabi

15. 9. 2010 14:31
Re: Chce to říct A i B:

malá hloupá poznámka, která s věcí vůbec nesouvisí. Zkuste se hádat kvůli hloupostem jinde.

0 0
možnosti

Bambukator

12. 9. 2010 0:46
energie

Nejsem příznivce solárních elektráren nebo větrníků v našich podmínkách.  Ale nedovedu si dost dobře představit akumulaci energie u slunečních elektráren. Použití akumulátoru nebude patrně nejvhodnější, neboť by trpěl špatným nabíjením i vybíjením a krátila by se mu životnost. výkon by nebyl patrně nejvyšší a navíc by výrazně klesla účinnost. Jinak je-li mi známo elektrickou energii nelze uložit na delší dobu a opakovaně.

0 0
možnosti

tygřice

12. 9. 2010 7:58
Re: energie

Nejde přece o akumulaci, ale o to, aby se našel způsob, jak donutit zelené grázly  vrátit to, co ukradli. Pokud oni přitom vymyslí nějaký osud neznámý geniální způsob akumuluce energie, aby si uchránili své zisky, tím lépe. Ten ale měli vymyslet ještě předtím, než si prolobovali ty nehorázné dotace! A pokud nic nevymyslí, tak ať všechny své zisky hezky odvedou zpět na pokutách a nebo ať jednoduše odpojí ten svůj zelený krám od sítě a přestanou tunelovat kapsy nás, spotřebitelů!!!!

Autor má přímo geniální nápad, karma!R^R^R^R^

0 0
možnosti

Profík

12. 9. 2010 0:17
Neříkejte jim pravičáci

Především Kalouskovi ne. Jejich jediným zájmem (o TOP a ODS to víme najisto) je zvýšit přerozdělování a za provize nechat nakrást různé kamarádíčky, TOP je stejně od začátku jen projekt, jak zachránit hlasy znechucených voličů ODS a KDU. Kalousek a Schwarzenberg v minulosti prokázali morální kvality více než sporné a taky jsou to unijní řiťolezci.

Toto seskupení, které si říká vláda, toho s pravicí doopravdy moc společného nemá.

0 0
možnosti

jyr

11. 9. 2010 23:54
Za nynější RZETA cenzor jsou odpovědni :

křesťanští, socialističtí, komunističtí. ODS pro FV cenzor nehlasovala.

0 0
možnosti

BWooley

11. 9. 2010 21:09
Poslední odstavec tesat do kamene,

ten je perfektní.

Akorát se chci zeptat, kde autor vidí mezi yolenými poslanci zástupce pravice. Tedy těch, kteří se skutečně pravicově chovají.

Prosím kolegy, kteří nemají ani ponětí o pravicovém konzervativním vidění světa a poměřují ho chováním ODS, TOP09 nebo levicových VV, Zelených, lidovců, socanů, komoušů atd., aby mne nekamenovali.

0 0
možnosti

Mablung

11. 9. 2010 23:02
Re: Poslední odstavec tesat do kamene,

Poslední odstavec bych také tesal do kamene, coby ukázku neskutečné hlouposti. To je to samé, jako by si akciovka odhlasovala že zodpovídá pouze za ziskové projekty, u prodělečných projektů budou muset dodavatelé soudit managory ...

Vymýšlí se blbosti, stačilo by kapku rozšířit zákon o porušení povinností při správě cizího majetku. Každý může přepsat majetek na manželku, ale nikdo si nechce jít sednout. Nicméně nic podobného politici neschválí, takže mluvím jen v teoretické rovině

0 0
možnosti

1absolutus

11. 9. 2010 20:49
Kdyby místo pravice

autor napsal levice, to by byla karma nad 40 a oslavných příspěvků. ;-D

0 0
možnosti

Mablung

11. 9. 2010 21:10
Re: Kdyby místo pravice

Ale houby, co se korupce týče, české strany si mohou podat ruku napříč spektrem. Rozdíl je někde jinde

0 0
možnosti

Glock Mark VIII.

11. 9. 2010 19:15
Logický lapsus

"Ten samý stát se ale nestydí zdražovat ceny různých  energetických zdrojů na stejnou a předraženou úroveň."

0 0
možnosti

masculine

11. 9. 2010 19:12
Není ta hystrie předčasná?

I v samotném článku, o nějž se ve svém hysterickém výlevu opíráte, jsou zmíněna negativa vyššího zdanění fosilních paliv. Variant je na stole více. Proč je v této souvislosti zmiňována jen pravice? Je snad paní Gajdůšková, která zdražení elektřiny nedávno v massmédiích zlehčovala, pravicová politička? Je paní Šedivá, která protlačila do zákona o OZE onu minimální hranici snížení výkupních cen, rovněž pravicová politička? Je nesporné, že by se něco dělat mělo a to takovým způsobem, aby to chránilo kapsy odběratelů elektřiny a ubralo ze zisku provozovatelů FVE. V příštím roce by se totiž z cen el. energie bez efektivních kroků legislativců mohl stát hodně citlivý politický problém. 

0 0
možnosti

1absolutus

11. 9. 2010 20:47
Re: Není ta hystrie předčasná?

To není hysterie, to je fakt!

0 0
možnosti

Mablung

11. 9. 2010 17:59
ha, ha, ha

Chtěl jsem ten článek opravit, ale bohužel, krom jména jsou tam všechno hlouposti. Vezmu-li to postupně.

Jak už bylo řečeno níže, schválila to levice. V článku je návrhů/možností řešení kupodivu více. Třetí odstavec je jen emocionální výkřik. Čtvrtý odstavec, viz. druhá věta. Šestý odstavec - autor dokazuje že je mimo, tohle je řešení člověka se základním vzděláním. Poslední odstavec, na logické chyby by měl přijít i školák navštěvující druhý stupeň základní školy.

Dotace sluneční energie je hloupost, ale autorova "řešení" jsou mimoňské. Mimochodem, když jsem si přečetl co je autor zač, skoro jsem se přestal divit co to napsal. Jen mě začala zajímat jeho skutečná práce v NASA. Připomíná mi jednu postavičku která měla na čepici napsáno MÁK ...

0 0
možnosti

J.K. 4

11. 9. 2010 18:03
Re: ha, ha, ha

Je opravdu zábavné, když někdo, kdo ani není schopen správně napsat slovo "viz", upozorňuje na vzdělání a chyby druhých ;-D;-D;-D

Radši si běžte vyleštit panely, ať si víc nakradete.

0 0
možnosti
  • Počet článků 83
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1322x
Zajímám se obecně o přírodní vědy, historii, ekonomii, sociologii a politologii.

Seznam rubrik