Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Kruton

24. 4. 2012 22:58
Soudruhu

Soudruhu,

0 0
možnosti
RH

Kruton

24. 4. 2012 23:01
Re: Soudruhu

argument, že pokud něco vlastní stát, tak z toho má víc, než když to přímo nevlastní, patří do pravěku ekonomie. Stát potřebuje daleko víc prosperující nestátní subjekty než živořící státní. Máte dojem, že třeba Škoda státu nic nepřináší, protože mu nepatří?

5 0
možnosti

Obyčejný člobrda

24. 4. 2012 22:45
Hodně štěstí, soudruhu!

Až Vám někdo ukradne třeba auto, co kdybyste měl Vy za povinnost zažalovat ho u soudu a prokázat, že Vám to ukradl?

Logické, ne?

5 0
možnosti
VK

buchlovann

24. 4. 2012 22:53
Re: Hodně štěstí, soudruhu!

Myslím si, že jsem já ani převážná většina normálních lidí nic neukradli.Kradou  však ti, co jsou momentálně u moci a chtějí rozdávat naše peníze , těm kterým to vše patrně ani nepatřilo.Vaše argumentace je na úrovni modrého poslance

Marka Bendy, který ještě v životě nežil nijak jinak než z našich daní a podvodem se domohl titulu JUDr.To jsou ti praví, co mají mluvit o právu a spravedlnosti.A pokud Vám dochází argumenty, nálepkujete toho, co se Vám nelíbí, jako komunistu a přitom ti modří nebo jejich rodiče byli před revolucí rudí.

7 0
možnosti
H

henrik.veliky

24. 4. 2012 22:43
Relativistický blábol

Ono je možné zabavit všem vše a vykonávat dobro,nebudete vy komouš?Komouš  funkcionář typuji.

4 0
možnosti
VM

VilemMikula

24. 4. 2012 23:27
Re: Relativistický blábol

Tajite sve jiste zatim dobre a poctive jmeno. Snazite se me kvuli memu nazoru urazet. Nevim proc to delate. Buh, ktery se za vas obetoval, vas zna a miluje a vi ze jste zatrpkly a nestastny clovek, ktery si sam zavinil svuj osud a i kdyz kvuli vam place jiste vam vase jednani odpusti. Buh totiz vi proc tak jednate. Modlim se za vas a odpoustim vam.

3 0
možnosti
JO

31pryc

24. 4. 2012 22:34
To je takový nesmysl, že to bude mít úspěch.

Neboli jinak - pokud došlo k restitucím v letech devadesátých na základě zákona, mělo by, Vaší logikou, autore, být vše restituované vráceno zpět do rukou státu a ať se restituenti o své nároky soudí. Majetkem byly totiž farnosti, kongregace, řády, kapituly a podobně, tedy jednoznačně definovatelné právnické osoby. Nebo máte, autore, jiný právní názor?

4 0
možnosti
VM

VilemMikula

24. 4. 2012 23:19
Re: To je takový nesmysl, že to bude mít úspěch.

Predpokladam, ze ten kdo pozadoval v 90 letech vydani majetku musel prokazat, ze mu ten majetek legalne patril. Pokud to prokazal, byl mu majetek vydan. Kde je problem? Ja se mohu naprikald prihlasit, ze mi (nebo moji organizaci) patri Karlstejn nebo Hluboka. Pokud radne sve tvrzeni neprokazu budu vsem pro smich. :-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 83
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1322x
Zajímám se obecně o přírodní vědy, historii, ekonomii, sociologii a politologii.

Seznam rubrik