Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

LUF4

17. 6. 2012 20:31
Zase fantazírujete?

"Nepochybuji, že policie zatkla Ratha na "politickou objednávku"". Policie popsala, jak se k Rathovi dostali - sledovali kauzu u které se vazba na Rátha objevila až dodatečně. To už měli povolení od soudu k odposlechům (v době kdy už na Ratha přišli by ho už možná nedostali). Policista vyloučil politickou motivaci a necítí politické tlaky. Co se vám na takovém scénáři zdá divného natolik, že to prostě není možné? Policista mohl lhát, ale abyste to mohl tvrdit, musel byste to uměl doložit. Umíte, nebo zase jen kecáte?

0 0
možnosti

petrph

14. 6. 2012 19:49
ano, přesně tak

domino se  bohužel může strhnout na obě strany. Ta první vypadá dobře, policie začne vyšetřovat a zavírat čím dál tím víc. A ta druhá, horší, že vládní koalice postup policie zablokuje,  V případě Parkanové, pak v dalších když to funguje. Pan Nečas dnes prohlásil "parta policejních plukovníků nebude rozhodovat vládě". To už je v podstatě totalitní výrok

1 0
možnosti

rezbar45

14. 6. 2012 18:02
Policie,jen tak dál....

Blogeři na těchto stránkách v posledních dnech,tak jako diskutující, včetně mnoha občanů,vychvalují práci útvaru pro odhalování korupce.Já samozřejmě také.Zatím jsem ale nikde neslyšel ani nečetl,proč náhle ten obrat.Já se domnívám,že policie už toho má taky dost.Má dost toho že se snižují jejich stavy a také má dost snižování mezd a také má dost nařizovaných přesčasových hodin za které nejsou placeni.Možná,že i toto jsou důvody,proč se policie z ostra pustila i do těch nejvyšších míst,oni to tam přece odhlasovali.

1 0
možnosti

zberanek

14. 6. 2012 17:30
Konečně dělá svoji práci

Policie konečně dělá svoji práci a Nečas jí chce bránit.

1 0
možnosti

pavel kula

14. 6. 2012 17:09
Policie sledovala Ratha

tak dlouho, dokud proti němu neměla důkazy, jste napsal a já s vámi zcela výjimečně souhlasil. Ovšem jen do doby, než jsem z vašeho pokračování pochopil, že vy to té policii vyčítáte. Proboha, jak jinak by měla policie pracovat ?

2 0
možnosti

oldfashioned Kokodák v1

14. 6. 2012 17:28
Re: Policie sledovala Ratha

R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 83
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1322x
Zajímám se obecně o přírodní vědy, historii, ekonomii, sociologii a politologii.

Seznam rubrik